06-06-2023 | Nieuws

Hier maakten wij het verschil in 2022

Ons Jaarverslag 2022: meer dan ooit bepaald door actualiteit. Want de opgaven uit de grote landelijke akkoorden, zoals het IZA en het GALA, zijn ook in 2022 op veel plekken al tussen de regels door te lezen.

 

Voor ons als Raedelijn een belangrijk moment om deze grote landelijke ontwikkelingen te vertalen naar Midden-Nederland. En hierin ligt de kern van onze unieke toegevoegde waarde: het vanuit een onafhankelijke rol realiseren van regionale domeinoverstijgende samenwerkingen. We geven dit richting met onze vier focusgebieden: betekenisvolle netwerken, digitalisering, gezondheid van de toekomst en impact met data intelligence.

 

In dit jaarverslag laten we met trots zien hoe we in 2022 het verschil hebben gemaakt voor de inwoners. En hoe we in de regio gedaan hebben waar wij goed in zijn: samen werken aan de gezondste regio van Nederland. 

Philippe Sprenger
Directeur / bestuurder Raedelijn

Jaarverslag ontvangen?

Naast deze online versie van het jaarverslag, hebben we ook een gedrukte variant. Wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje met daarin jouw adres naar info@raedelijn.nl en wij zorgen ervoor dat het Jaarverslag 2022 zo snel mogelijk op de deurmat valt.