Els Bremer

senior adviseur

Werk

Els werkt met veel plezier aan de thema's en samenwerkingen in en rond de eerstelijn. Zij focust zich graag op de kern van de zaak: wat is er nodig voor gezondheid en ontwikkeling? De aandacht van Els binnen Raedelijn gaat op dit moment uit naar het hele jonge kind en diens (aanstaande) ouders. Verder is Els bezig met veel opdrachten die gaan over preventie en ‘gezondheid en geldstress’.

 

Els is een verbinder, ze is op zoek naar ieders visie en energie. Dit doet ze samen met inwoners, professionals, beleid en bestuur. Ze ziet scherp waar de kansen liggen en wat er nodig is voor fundamentele veranderingen in het huidige systeem van werken. Els werkt bij Raedelijn op een positieve manier aan transformaties. 

 

Els is samen met Arjan Biemans regiocoördinator van Utrecht-Stad.

Foto
Els Bremer
senior adviseur
"Als we goed luisteren kunnen we zoveel leren van elkaar. Perspectieven komen samen."

Drijfveren

"Samen met inwoners én professionals ontdekken hoe we welzijn en gezondheid kunnen versterken. Zo werk ik graag. Met kleine en grote netwerken. Wat helpt nu echt? Ik stel, als sparringpartner en procesbegeleider, graag radicale vragen. Hoe kunnen we samen ons werk in zorg en welzijn aan laten sluiten bij wat echt nodig is. Vaak tegelijkertijd denkend en experimenterend. Dat geeft me veel energie."