Casper Orsel

junior adviseur

Werk

Hoe zou de zorg van de toekomst eruit moeten zien? Casper heeft hier een duidelijk beeld van, namelijk ‘werken met het perspectief van de bewoner of patiënt en op een integrale manier’. En hij weet wat ervoor nodig is om dat te bereiken: dat werkschotten verdwijnen, dat we verbinding maken met elkaar en dat de gecreëerde betrokkenheid ook echt door iedereen gevoeld wordt. Casper brengt mensen bij elkaar, soms door bestaande samenwerkingen nieuw leven in te blazen, soms door gezamenlijk een nieuwe weg in te slaan.

 

Casper wil graag samen werken naar een resultaat, waarbij vallen en opstaan een onderdeel van het proces is. Want dat zorgt voor verbinding. En het is de rode draad in wat hij tot nu toe gedaan heeft, zoals in zijn voorgaande opleiding oefentherapie mensendieck, zijn werkervaring in de recruitment en zijn liefde voor voetbal. Die verbinding is ook precies wat hij in zijn werk bij Raedelijn voor de regio Utrecht wil bereiken. Casper haalt er voldoening uit wanneer deze verbinding tot stand komt.

 

Foto
Casper Orsel
junior adviseur
"Mijn dag is geslaagd wanneer ik mijn kennis en inzicht heb kunnen gebruiken om een ander verder op weg te helpen."

Drijfveren

“Betrokkenheid, oog voor elkaar, verbinding. Het is duidelijk dat het persoonlijke aspect van het werk is wat mij beweegt, wat me harder laat lopen en wat ervoor zorgt dat een samenwerking écht goed voelt. Daarom vind ik het belangrijk om naar elkaar te luisteren, om open en objectief te zijn en om dingen in het moment te laten gebeuren. Of, om in voetbaltermen te blijven, om de flow van het spel te kunnen zien.”