Annemarie Lubberts

senior adviseur

Werk

Annemarie heeft eerder als fysiotherapeut gewerkt en na een master Health Care Management was ze klaar voor de volgende stap in haar carrière: de organisatie van zorg verbeteren. Dankzij haar ervaringen in de eerste lijn kan ze zich bij Raedelijn goed inleven in de professionals en weet ze wat er speelt, wat hen beweegt en wat hen tegenhoudt. Om zo samen het doel van de samenwerking goed voor ogen te houden.

 

Bij Raedelijn werkt Annemarie het liefste aan complexe vraagstukken. Ze helpt samenwerkingen en netwerken graag op weg door structuur aan te brengen en door te werken naar een concreet eindresultaat. Iets wat heel natuurlijk is voor Annemarie, want ze heeft vaak snel in de smiezen wat daar precies voor nodig is. Annemarie is doelgericht, kleurrijk en heeft veel oog voor wie er aan tafel zit.

Foto
Annemarie Lubberts
senior adviseur
-

Drijfveren

“De mensgerichte kant van ons werk vind ik zo belangrijk. Het samen voor hetzelfde doel gaan, met elkaar iets in beweging brengen en dan de weg vinden om iets tot een goed einde te brengen. Daar gaat mijn hart wel sneller van kloppen!

 

En we moeten samen ook wel écht iets anders gaan doen, als we een transformatie op gang willen brengen in gezondheid en zorg. Bij Raedelijn krijg ik de kans om daar aan bij te dragen. De onafhankelijke positie van onze organisatie, de multidisciplinaire en domeinoverstijgende blik. Het zijn de ingrediënten waarmee we in de regio op zowel stedelijk- en wijkniveau met elkaar aan de slag kunnen. Waarin we geen concurrenten zijn, maar elkaar juist versterken en het samen groter maken.”