Sophie Schmitz

senior adviseur

Werk

Sophie is na haar studie gezondheidswetenschappen een carrière gestart als beleidsadviseur in de ouderenzorg. Bij Raedelijn is ze helemaal op haar plek, omdat Sophie het belangrijk vindt om samen impact te maken op overstijgend niveau in de zorg. Ze doet dit door goed te analyseren, structuur aan te brengen en door alle verschillende perspectieven een plek te geven. Ook geeft ze een compleet beeld van een situatie of opgave door de technische kant en de zachte kant van een opdracht samen te brengen.

 

Het is voor Sophie van belang dat wat ze doet uiteindelijk voor iedereen van meerwaarde is. Want hoe dynamisch de zorgsector ook is en hoeveel uitdagingen er ook voor ons liggen, de zorg is mét en ván iedereen. Sophie pakt deze uitdagingen graag aan: ze haalt de relevante partners erbij, stippelt een pad uit, ze houdt het groepsbelang voor ogen en ze gaat altijd voor het beste resultaat!

 

Foto
Sophie Schmitz
senior adviseur
Ik streef naar een gezamenlijk belang en denk dat dat de sleutel is naar een succesvolle samenwerking

Drijfveren

“Van jongs af aan had ik al de ambitie om in de zorg te werken, maar dan aan de randvoorwaardelijke kant. Het mede mogelijk maken dat de best mogelijke zorg geleverd kan worden is wat ik graag doe. Met de huidige ontwikkelingen is de zorg een ontzettend dynamische sector, waarin er veel uitdagingen liggen om de zorg bereikbaar, persoonlijk, betaalbaar en efficiënt te houden/krijgen. Graag denk ik hierin mee om de zorg voor iedereen te laten zijn. Binnen Raedelijn krijg ik de mogelijkheid om dit te doen! Daarnaast word ik blij van werk wat er toe doet en waar andere mensen dan weer mee vooruit komen.”