Sophie Schmitz

adviseur

Werk

Als afgestudeerde gezondheidswetenschapper is Sophie haar carrière begonnen als beleidsadviseur in de ouderenzorg. Haar behoefte aan meer impact overstijgend en breder in de zorg brengt haar als adviseur bij Raedelijn.

 

Sophie streeft altijd naar het beste resultaat en wil daarin het gevoel én het verstand samenbrengen. Met haar interesse in zowel het analytische deel als de zachte kant van ontwikkelprocessen binnen de zorg zet Sophie zich graag in voor waar Raedelijn voor staat: samen werken aan de gezondste regio van Nederland.

Foto
Sophie Schmitz
adviseur
Ik streef naar een gezamenlijk belang en denk dat dat de sleutel is naar een succesvolle samenwerking

Drijfveren

"Van jongs af aan had ik al de ambitie om in de zorg te werken, maar dan aan de randvoorwaardelijke kant. Het mede mogelijk maken dat de best mogelijke zorg geleverd kan worden is wat ik graag doe.

 

Met de huidige ontwikkelingen is de zorg een ontzettend dynamische sector, waarin er veel uitdagingen liggen om de zorg bereikbaar, persoonlijk, betaalbaar en efficiënt te houden/krijgen. Graag denk ik hierin mee om de zorg voor iedereen te laten zijn. Binnen Raedelijn krijg ik de mogelijkheid dit te doen!

 

Daarnaast word ik blij van werk wat er toe doet en waar andere mensen dan weer mee vooruit komen. "