Yvonne Weldam

senior adviseur

Werk

Yvonne haar loopbaan heeft zich gevormd van consultancy in de profit sector, via de woningcorporatiesector naar de zorgsector. Strategisch denken en adviseren, en activeren en motiveren om resultaatgericht en planmatig te werken gaan als een rode draad door haar carrière. Of het nou aan het roer van een team is op zoek naar datagedreven oplossingen in de zorg, gericht op innovatie in de gehandicaptenzorg, of juist op het soepel laten verlopen van veranderingen en optimaliseren van processen.

 

De afgelopen jaren zag Yvonne een passie voor de zorg en innovatie sterk in haarzelf naar voren komen. Ze wil graag bijdragen om de zorg in Nederland toegankelijk te houden. Yvonne is een spontane en ambitieuze professional met bewezen staat van dienst in het verleggen van grenzen en het behalen van resultaten. Haar kracht ligt in het inspireren van collega's en partners, samen doelen bereiken en professionals naar een hoger niveau tillen met een energieke en goed doordachte aanpak.

Foto
Yvonne Weldam
senior adviseur
De waarheid is als een regenboog, het heeft vele kleuren en elk ervan is even belangrijk. (Rumi)

Drijfveren

“Wat mij drijft in mijn werk is de overtuiging in de kracht van mensen. Door elkaar echt te zien, elkaar te begrijpen, maken we dromen waar en kunnen we veel meer aan dan we denken.

 

Mijn aanpak is mensgericht en combineert creativiteit, plezier, innovatie en kwaliteit. Met uitgebreide ervaring in strategisch advies en organisatieontwikkeling, ben ik overtuigd van de meerwaarde die ik kan bieden. Leiderschap heeft mijn geloof in het potentieel van teams versterkt. Samenwerken met mij betekent groei stimuleren en doelen realiseren, met oog voor de menselijke factor.”