Madieke Michels

adviseur

Werk

Madieke heeft vanuit haar opleiding Gezondheid en Maatschappij al geleerd om met een brede blik naar gezondheid te kijken. De fysieke en sociale omgeving van mensen is bijvoorbeeld van groot belang. Ook is het essentieel dat de verschillende domeinen intensief met elkaar samenwerken om een gezonde leefomgeving te realiseren. Madieke zet zich in haar opdrachten bij Raedelijn in voor de verbinding tussen de domeinen om zo samen te werken aan de gezondste regio van Nederland.

 

Bij Raedelijn maakt Madieke de impact van projecten zichtbaar. Ze laat zien wat werkt en wat nog beter kan. Madieke heeft helder voor ogen wat nog nodig is om te komen tot concrete resultaten. Ze brengt rust, overzicht en duidelijkheid in projecten. 

Foto
Madieke Michels
adviseur
Ik wil graag een bijdrage leveren aan het kwalitatief, hoogwaardig, betaalbaar en bereikbaar houden van de zorg.

Drijfveren

“Ik wil mezelf nuttig maken en een bijdrage leveren om de zorg soepel te laten verlopen. Zodat je je als inwoner, patiënt of zorgverlener geen zorgen hoeft te maken over of de organisatie van de zorg goed geregeld is. Het motiveert mij enorm als ik zie dat mijn acties een positief effect hebben op anderen.”

Meer weten over het werk van Madieke