Marjolein Kok

senior adviseur

Marjolein heeft haar sporen in de wereld van zorg en gezondheid de afgelopen jaren al wel verdiend. Want als interim- en projectmanager in de zorg heeft zij een flinke lijst opdrachten op haar naam staan waar ze verschillende rollen heeft uitgevoerd. Van kwaliteitsfunctionaris tot beleidsadviseur en projectleider, in ziekenhuizen en bij koepelorganisaties en een verzekeraar.

 

Deze ruime ervaring geeft Marjolein een brede kijk op de zorg en gezondheid in Nederland en in het werkgebied van Raedelijn. Marjolein is betrokken, een gangmaker en ze werkt graag in een team. Ze voelt goed aan welke belangen er spelen en welke behoeften er zijn. En ze maakt het verschil door een boodschap op een toegankelijke en creatieve manier te delen.

Foto
Marjolein Kok
senior adviseur
We zijn zo gewend om ons te richten op wat er niet goed gaat, dat we over het hoofd zien wat er wel goed gaat.

“Ik kom zelf uit deze regio en ik help graag mee om de zorg hier slimmer te organiseren. Door nu te investeren in goede samenwerkingen op lokaal niveau maken we zorg en gezondheid toekomstbestendiger.

 

Ik vind het belangrijk om oog te hebben voor de successen die we behalen en niet alleen te letten op wat er niet goed gaat of wat er allemaal nog moet gebeuren. Daarom zorg ik ervoor dat we in een samenwerking regelmatig reflecteren op wat we al bereikt hebben en wat er goed gaat. Goede voorbeelden zijn er om verder te delen.”