Beau Rietveld

officemanager

Werk

Beau is een vriendelijke en toegankelijke officemanager en heeft nu al een schat aan ervaring. Die deed ze op bij haar vorige werkgever, een organisatie die ondersteuning biedt met onder andere officemanagement en secretariële werkzaamheden. Zo maakte Beau al kennis met de transportwereld, makelaardij, boekhouding én recycling. En al die ervaring zet Beau nu vol enthousiasme in als officemanager bij Raedelijn.

 

Naast haar werk als officemanager is Beau ook verantwoordelijk voor HR, AVG en evenementenorganisatie. De tijd die overblijft zet ze in om de adviseurs te ondersteunen in projecten. Veel verschillende soorten werkzaamheden, wat Beau op het lijf geschreven is. Want zo is ze op haar best en kan ze zich ook verder ontwikkelen. Ze doet haar werk secuur, is zelfverzekerd, behulpzaam en sociaal. 

Foto
Beau Rietveld
officemanager
Sta voor anderen klaar, maar verlies jezelf nooit uit het oog

Drijfveren

“Ik zorg graag voor een goede werksfeer en een fijne werkplek voor mijn collega’s. Het maakt me blij dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren door wat ik met mijn werk en projectondersteuning doe. En ik begroet iedereen die bij Raedelijn binnenkomt met een glimlach, want ik vind het belangrijk om iedereen warm welkom te heten.”