Maureen Witjes

junior adviseur

Werk

Met een achtergrond in gezondheidswetenschappen en een master in zorgmanagement heeft Maureen ervoor gezorgd dat ze alles in huis heeft om haar rol te pakken in het zorglandschap. De zorg toekomstbestendiger inrichten, zodat het toegankelijk en betaalbaar blijft. Dat is waar Maureen voor gaat. Eerder in haar carriere met kwaliteitsvraagstukken en verbeterprojecten in de farmaceutische sector. En nu als junior adviseur bij Raedelijn.

 

Maureen heeft een hart voor projecten en netwerken met een focus op digitalisering en zorginnovatie. Met een verhelderende en optimistische blik richt ze zich hier bij Raedelijn ook op. Ze ziet het grote belang het vergroten van eigen regie en zelfredzaamheid van patiënten en van het ontlasten van de zorgverleners. En ze weet wat de kansen zijn die digitalisering daarbij bieden.

 

Net zoals datagedreven werken dat doet. Maureen stimuleert deze manier van werken daarom in al haar projecten, door de toegevoegde waarde hiervan aan te tonen en met data inzicht te geven in waar de mogelijkheden en moeilijkheden liggen.

Foto
Maureen Witjes
junior adviseur
“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Drijfveren

“Gezondheid is van ons allemaal, daarom hebben we een gezamenlijke taak om dit goed te houden. Ik voel hoe groot dit is en wil hier graag een actieve bijdrage aan leveren. Ik doe dit met een gezonde dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid. En vind het belangrijk om met een oplossingsgerichte, analytische en verbindende aanpak naar het beste eindresultaat te streven. Door het plaatje helder te krijgen en zichtbaar te maken waar het écht om gaat, komen we samen de stap verder die zo nodig is.

 

Mijn werkdag is geslaagd als inspiratie, progressie en innovatie voorbij zijn gekomen. En ik haal er veel voldoening uit om mijn kwaliteiten en drijfveren in te zetten voor het grotere systeem en een positieve invloed te hebben op de kwaliteit van leven van mensen in de regio."

Meer weten over het werk van Maureen