Mark Callaars

senior adviseur

Werk

Mark kijkt met een creatieve en analytische blik naar zorginhoudelijke vraagstukken. Deze unieke blik loopt als een rode draad door zijn carrière heen. Mark heeft een bedrijfseconomische achtergrond en loopt inmiddels al bijna 25 jaar mee in het zorgveld.

 

Hij is onder andere financieel adviseur, projectmanager en controller bij verschillende zorgverzekeraars geweest. Met zijn rol binnen het Programma Grote Steden van Agis heeft hij de dynamiek en inhoud van het zorgveld goed leren kennen. Daarnaast was Mark betrokken bij de start van verschillende multidisciplinaire samenwerkingsverbanden in de stad Utrecht. Bij zijn vorige werkgever Achmea werkte hij als consultant aan kortdurende projecten op basis van creatieve datagedreven analyses waaronder de ontwikkeling van regio-analyses.

 

Inrichtingsvraagstukken in netwerksamenwerkingen is waar Mark écht energie van krijgt. Zijn kracht ligt in het toegankelijk maken van de vele informatie en deze vervolgens te analyseren, structureren en visualiseren. Om daar zo de impact van te laten zien. 

 

Vanaf de start van het netwerk GezondVeluwe was Mark al verantwoordelijk voor het datagedreven werken en de monitoring binnen dit regionale netwerk.

Foto
Mark Callaars
senior adviseur
Met een creatieve en analytische blik naar zorginhoudelijke vraagstukken kijken, heeft echt toegevoegde waarde.

Drijfveren

"Met alle veranderingen in het zorgveld komt er veel op de zorgverleners af. Ik merk dat ik snel toegevoegde waarde kan leveren op vraagstukken die niet direct met het zorgverlenen zelf te maken hebben, maar met slimmer en duurzaam organiseren. Ik ben sterk in het omzetten van strategische vraagstukken naar een structuur met concrete actie en resultaat, waarbij ik snel moet schakelen tussen cijfers, systemen, inhoud en processen. De vertaalslag maken van een complex integraal vraagstuk naar een concrete aanpak, daarvan krijg ik energie. Mijn drijfveer is om een bijdrage te leveren aan het slimmer organiseren van betere kwalitatieve en doelmatigere zorg voor alle inwoners in de regio Midden-Nederland."