Kirsten de Leest

communicatieadviseur

WERK

Van het uitwerken van een uitgebreid communicatieplan tot het typen van een kort nieuwsberichtje. Van online tot offline. Van langdurige trajecten tot korte klappen. Kirsten is haar hart jaren geleden al verloren aan het communicatievak. Creatief, een helikopterview en uitgebreide ervaring als communicatieadviseur bij een grote gemeente. Kirsten is bij Raedelijn aan het goede adres, want het hele spectrum aan communicatiemogelijkheden komt voorbij.

Foto
Kirsten de Leest
communicatieadviseur
Dat ene moment dat een concept of plan opeens echt is. Dat je jouw flyer in handen hebt, een strategie doet wat ie moet doen, of een tekst met hetzelfde gevoel gelezen wordt als ie geschreven is. Magic!

DRIJFVEREN

“Ik hou zo van mijn vak. Want echt goede communicatie kan zoveel toevoegen. Het kan iets zo mooi maken, iemand helpen om een keuze te maken en zelfs gedrag beïnvloeden. Kort en krachtig, warm en begripvol of juist heel zakelijk. Je kunt ieder gevoel kwijt in communicatie. What’s not to love?!

 

En hoewel ik mijn vak overal zou kunnen uitoefenen, vind ik het heel belangrijk dat wat ik doe impact heeft. Hoe groot of klein het ook is. Ik werk daarom niet alleen bij Raedelijn omdat het een tof bedrijf is met fijne collega’s. Maar vooral ook om de maatschappelijke betrokkenheid en de oprechte missie om regio Utrecht de gezondste van Nederland te maken.”