Kirsten de Leest

communicatieadviseur

Werk

Kirsten is haar hart jaren geleden al verloren aan het communicatievak. Ze weet met haar uitgebreide ervaring snel te doorgronden waar het precies om gaat en houdt met haar helikopterview het grotere geheel altijd in beeld.

 

Ze kan de toegevoegde waarde en impact van communicatie als geen ander overbrengen. En ze maakt echt wat los in een organisatie. Met inspirerende communicatieplannen, creatieve ideeën voor online en offline, en teksten die de kern goed op een heldere en beeldende manier onder woorden brengen.

 

Kirsten is bij Raedelijn dus absoluut aan het juiste adres, want hier komt het hele spectrum aan communicatiemogelijkheden voorbij.

Foto
Kirsten de Leest
communicatieadviseur
"Het is zo'n mooi gevoel als communicatie of de weg naar communicatie iets losmaakt bij een ander. Als ik zie dat het iemand inspireert, als het ervoor zorgt dat een kwartje valt en als communicatie raakt. Magisch!"

Drijfveren

“Ik hou zo van mijn vak, want echt goede communicatie kan veel toevoegen. Het kan iets mooi maken, een gevoel onder woorden brengen en het kan ervoor zorgen dat iedereen snapt waar het om gaat. Je kunt alles kwijt in communicatie en de mogelijkheden zijn eindeloos. What’s not to love?!

 

En hoewel ik mijn vak overal zou kunnen uitoefenen, vind ik het heel belangrijk dat wat ik doe impact heeft. Hoe groot of klein het ook is. De maatschappelijke betrokkenheid van Raedelijn en de oprechte missie om regio Utrecht de gezondste van Nederland te maken, maken dit de juiste organisatie voor mij. En natuurlijk omdat het een tof bedrijf is met fijne collega’s! ”

 

Meer weten over het werk van Kirsten