Elleke Berkhof

communicatiemedewerker

Werk

Elleke werkt al een tijdje in de gezondheidswereld. Want voordat ze bij Raedelijn startte verzorgde ze de communicatie van verschillende goede doelen gericht op chronische aandoeningen. Ze draagt graag iets bij aan het leven van mensen voor wie gezondheid niet vanzelfsprekend is. Met communicatie zorgt Elleke ervoor dat zij zich gehoord en gezien voelen. En dat ze, ondanks hun aandoening, een fijn leven hebben. 

 

Bij Raedelijn zet Elleke deze ambitie met dezelfde creatieve en positieve aanpak voort. Ze is een echte aanpakker, sensitief en weet de kern van een boodschap met mooie ideeën over te brengen. Elleke doorgrondt informatie snel en vertaalt deze naar begrijpelijke en toegankelijke communicatie-uitingen over Raedelijn en over alle projecten, programma’s en transities die we doen.

 

Foto
Elleke Berkhof
communicatiemedewerker
Gezondheid is niet altijd vanzelfsprekend. Voor degenen die zorg nodig hebben, mag het geen extra ‘zorg’ zijn om deze optimaal te kunnen krijgen

Drijfveren

“Voor degenen die zorg nodig hebben, moet het geen extra ‘zorg’ zijn om deze optimaal te kunnen krijgen. Raedelijn ontzorgt zorgverleners eigenlijk door samenwerkingsprocessen optimaal te maken. Het geeft me voldoening om hier een bijdrage aan te mogen leveren.”