27-02-2024 | Nieuws

De merkbare impact van 8 jaar GezondVeluwe

Onder leiding van Raedelijn ontwikkelde GezondVeluwe zich samen met organisaties in zorg, gezondheid, welzijn, sociaal domein en met inwoners tot een netwerk dat al acht jaar impact maakt op thema’s als ouderen en chronisch zieken, mentale gezondheid en preventie. Wat die impact inhoudt, hebben wij gebundeld in één visual. 

 

Bekijk de visual

(klik op de afbeelding om te vergroten of download de pdf om de visual goed te kunnen zien)

Raedelijn en GezondVeluwe

GezondVeluwe is de regionale netwerkorganisatie in de regio Noord-Veluwe en Zeewolde. In dit netwerk werken we domeinoverstijgend samen met zorg- en welzijnsaanbieders, gemeenten, de zorgverzekeraar én de inwoners. Belangrijke thema's voor het netwerk zijn: ouderen en chronisch zieken, mentale gezondheid en preventie. 

 

Raedelijn bemenst het netwerkbureau van GezondVeluwe. Dat bestaat uit een netwerkcoördinator (Denise Seelen), informatiemanager (Mark Callaars), communicatieadviseur (Kirsten de Leest), programmamanagers en projectleiders (Edith de la Fuente, Hieke van Haarst, Marian Kesler en Madieke Michels). 

 

Alle activiteiten van GezondVeluwe zijn gericht op de quadruple aim: het verbeteren van ervaren kwaliteit van zorg, gezondheidswinst van de inwoners, doelmatigheid en het verhogen van het werkplezier van de professional.

 

Lees meer over Raedelijn en GezondVeluwe >>

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs.