Impact met data intelligence

Weten wat werkt en wat kan werken

Datagedreven werken is een sterke manier om netwerksamenwerking, van buurt tot regio, onderbouwd en succesvol te laten werken. Kwalitatieve en kwantitatieve data zetten we om naar informatie en kennis. Zo geven we inzicht in trends en ontwikkelingen en laten we zien wat impact maakt of waar we impact kunnen maken. 

 

Raedelijn als regionale onafhankelijke partner met kennis van data intelligence. Daar willen we op herkend worden. Datagedreven werken met impact is een structureel onderdeel van alle trajecten die we bij Raedelijn doen. Ons doel hierbij is proactief bijdragen aan heldere en onderbouwde besluitvorming. Het aantonen van impact is geen doel op zich maar een krachtig middel dat wij inzetten om samenwerkingen aan te jagen, te inspireren en te organiseren. 

 

We onderscheiden drie verschillende vormen van impact: verkennende, randvoorwaardelijke en interveniërende impact. Wil je meer hierover weten? Bekijk dan onze video

 

Media
Media
Ik vind het belangrijk dat we voor elk traject inzichtelijk maken wat de impact hiervan is. Voor zowel de inwoner als de professional. Dit inspireert, verbindt en zet aan tot verdere verbeteringen. Hoe we de impact laten zien varieert van een interactieve monitor tot een gezamenlijk vertrekpunt met kwalitatieve en kwantitatieve informatie (gedeeld beeld). Raedelijn is hierin onafhankelijk en kent de context en regio als geen ander. Dat maakt deze aanpak uniek en waardevol.
Nieuwsgierig geworden en
wil je meer weten?
AdviseursNieuwsOpdrachten