29-11-2018 | Nieuws

Philippe Sprenger nieuwe directeur raedelijn

Foto

Philippe Sprenger is per 16 januari 2019 de nieuwe directeur/bestuurder van raedelijn. Sprenger is een energieke en motiverende professional die door zijn ruime expertise raedelijn kan versterken. “Zorg raakt iedereen. Geluk en gezondheid hangen samen, voor jezelf en voor de mensen om je heen. In Nederland hebben we dat goed geregeld, maar nieuwe vraagstukken behoeven innovatie- en samenwerkingskracht.”

 

Raedelijn als logische samenwerkingspartner

“Raedelijn als meest logische samenwerkingspartner, voortgekomen uit de eerste lijn, bij vraagstukken over de domeinen heen. Dat is mijn doelstelling voor de organisatie. Zo versterkt raedelijn haar relevantie. Ik wil graag werken aan een toekomstbestendige organisatie met diverse en vernieuwende opdrachtgevers. Daaraan wil ik met mijn 12 jaar ervaring bij Berenschot bijdragen. De complexiteit van de zorgsector in combinatie met het dagelijkse perspectief van burgers vind ik heel boeiend” aldus Sprenger. “Het past bij mij: ik kan complexe vraagstukken simpel maken.”

 

“Raedelijn als meest logische samenwerkingspartner, voortgekomen uit de eerste lijn, bij vraagstukken over de domeinen heen. Dat is mijn doel."

VERNIEUWEND EN VERFRISSEND

Bert Kuipers, voorzitter Raad van Toezicht raedelijn, heeft vertrouwen in de nieuwe bestuurder: “Philippe brengt veel ervaring mee uit de adviessector. Hij is vernieuwend en zijn aanpak verfrissend. De raad heeft er veel vertrouwen in dat hij in staat is raedelijn naar een volgende fase te brengen, zodat de diensten die raedelijn aanbiedt blijven aansluiten op de ontwikkelingen in de sector en de financiering ervan.”

Meer informatie

Philippe Sprenger start per 16 januari 2019 bij raedelijn. In de nieuwsbrief van januari stelt Philippe zich uitgebreid voor. Voor meer informatie, neem contact op met Adiela Rijpma (arijpma@raedelijn.nl).