Annette Weverling

directiesecretaresse

Werk

Annette is directiesecretaresse en een echt organisatietalent. Na eerdere functies bij de overheid en in de zakelijke dienstverlening, creëert ze nu mooie momenten voor iedereen bij Raedelijn en daar omheen. Annette heeft een heel divers pakket aan taken en ze krijgt de meeste energie van het organiseren van grote bijeenkomsten en het plannen van afspraken met ingewikkelde agenda’s. Verder springt ze in waar nodig, ziet ze de details en de onderstroom, en krijgt Annette voor elkaar waar ze voor gaat.

 

Ook een persoonlijke aanpak past Annette goed, want ze is een echt mensenmens. Met haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse maakt ze gemakkelijk contact met anderen, wat in haar rol als directiesecretaresse goed van pas komt! En wat Annette ook doet, ze doet het gestructureerd, vrolijk en met humor.  

Foto
Annette Weverling
directiesecretaresse
“Samen kan je echt iets bereiken”

Drijfveren

“De maatschappelijke opgave van Raedelijn trok mij erg aan. Er verandert elke dag zoveel in de zorgwereld; het is mooi om daar iets aan bij te kunnen dragen. En als mensenmens word ik erg blij van het grote menselijke aspect van de zorgsector. Samen kunnen we de uitdagingen in de organisatie van zorg aan, zeker als we dat met aandacht voor elkaar en in een goede sfeer doen.”