29-09-2023 | vacature

Vacature senior adviseur (32 - 36 u)

Hoe houden we de gezondheidszorg toegankelijk? En hoe verbeteren we met samenwerking de kwaliteit van zorg, de gezondheid van inwoners en het werkplezier van zorgprofessionals? Dat zijn de maatschappelijke vraagstukken waar Raedelijn aan werkt in Midden-Nederland. Jij draagt daar als senior adviseur aan bij door, afhankelijk van de opgave, het voortouw te nemen, te adviseren, te begeleiden of mee te doen. Jij zet graag je tanden in complexe vraagstukken en je hebt een frisse en innovatieve blik. Past dit bij jou? Lees dan snel verder!

 

Over de functie

Als Senior Adviseur bij Raedelijn werk je aan multidisciplinaire samenwerkingen op regionaal, lokaal en themagericht niveau. Je stimuleert deze samenwerking, organiseert mee, verdiept en verduurzaamt. En je doet dat in verschillende rollen, zoals programmamanager of projectleider. Je stelt de gezondheid en de leerwereld van inwoners in Midden Nederland centraal en je werkt samen met inwoners, organisaties, bestuurders en professionals uit gezondheid, zorg en het sociaal domein.

 

Jouw hart gaat sneller kloppen van innoverende en vernieuwende werkwijzen die gezondheid en zorg slimmer organiseren. Met jouw frisse en innovatieve blik ben jij, samen met je collega’s, een echte aanjager, signaleer je kansen in het veld en til jij projecten naar een hoger niveau.  Je zet je tanden in complexe vraagstukken, want de zorg in Nederland wordt anders ingericht: meer preventie, meer digitale zorg, meer zelfredzaamheid en minder duurdere zorg.

 

Je bent een gesprekspartner op directie- en bestuursniveau, een echte netwerker en geïnteresseerd in de verschillende belangen die op tafel liggen en je weet hiernaar te handelen. Je werkt gezamenlijk aan verschillende projecten tegelijk, die vaak onderdeel zijn van een bredere opdracht of een netwerk in zorg en gezondheid in de regio. Je geeft structuur en richting, je realiseert en je zorgt ervoor dat je de menselijke kant van een  opdracht in het vizier hebt en houdt.

 

Over Raedelijn

Raedelijn is een onafhankelijk adviesbureau gericht op samenwerking in gezondheid, zorg en welzijn, met als werkgebied Midden-Nederland. Elke dag werken ongeveer 25 medewerkers van Raedelijn aan hun missie: samen werken aan de gezondste regio van Nederland. Raedelijn is een ROS (Regionale Ondersteuningsstructuur) en maakt onderdeel uit van het ROS-netwerk. Een landelijk dekkend netwerk van 13 ROS’en. Elke ROS heeft zijn eigen regio.

 

Raedelijners zijn betrokken en autonoom. Gedreven om hun kennis en ervaring in te brengen, ook als dat schuurt. En vanuit de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan het doel van de organisatie: betere gezondheid voor iedereen. Als je bij Raedelijn komt werken, kom je terecht in een team van inspirerende, gemotiveerde én talentvolle collega’s! Want wij werken talentgedreven. Hierbij kijken we vooral naar hoe iemand zijn of haar werk doet. We weten inmiddels welke talenten we in huis hebben en koppelen onze opdrachten zo aan de talenten die hier het best bij passen. Voorbeelden van talenten van de huidige Raedelijners zijn: in beweging krijgen, zien waar het om gaat en teweeg brengen.  

 

Wil je je toekomstige collega's vast leren kennen? Kijk dan eens op www.raedelijn.nl/adviseurs.

 

Wat wij vragen

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zoeken we een ervaren adviseur, die graag wil samenwerken met collega’s in een open en informele organisatie.


Verder is van belang:  

  • Je hebt academisch denk- en werkniveau en een afgeronde master, bij voorkeur zorggerelateerd;
  • je bent volwaardig gesprekspartner en een ervaren adviseur op directie-en bestuursniveau;
  • je hebt een warm hart voor gezondheid en zorg en je wilt daar graag een bijdrage aan leveren;
  • je werkt resultaatgericht en projectmatig, kunt goed prioriteren en organiseren;
  • je bent analytisch, een stevige netwerker en je bent communicatief sterk, verbaal en schriftelijk.

 

Wat wij bieden

De functie van Senior Adviseur is een functie voor 32 – 36 uur. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je bruto salaris bij een fulltime dienstverband op basis van 36 uur per week ingeschaald met een maximum van circa € 85.000,-- (inclusief vakantiegeld en eindejaarstoeslag) per jaar. Raedelijn biedt een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd.

 

Naast een pakket van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je een afwisselende baan in een innoverende organisatie. Raedelijn biedt de vrijheid om je functie naar eigen inzicht in te vullen. Er zijn binnen deze inspirerende en lerende organisatie ruime mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Meer informatie en solliciteren

Bij de werving en selectie laat Raedelijn zich bijstaan door Bureau Luider. Een referentie- en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken.

 

Solliciteren kan via de website van Bureau Luider. Uiteraard kun je ook eerst oriënterend bellen met Joep Teunissen, op nummer 06 1049 4067. Mailen kan ook, via joep@bureauluider.nl  

 

Je reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 30 oktober 2023 tegemoet.

Meer informatie en solliciteren
Ga naar de website van Bureau Luider