07-03-2021 | Nieuws

Stedelijke Inspiratiesessie Kansrijke Start

Kom op 23 maart naar onze stedelijke inspiratiesessie over Kansrijke Start! Deze bijeenkomst is de start van een reeks online sessies over de eerste 1.000 dagen in een kinderleven. In de Utrechtse wijken zien we tal van mooie samenwerkingen tussen ouders, verloskundigen, jeugdgezondheidszorg, huisarts, buurtteam, kraamzorg en andere partijen! De geleerde lessen en resultaten willen we met elkaar delen, om van te leren en elkaar te inspireren. Samen kijken we hoe we de geleerde lessen toe kunnen passen in bestaande of nieuwe initiatieven in Utrecht.

 

 

Programma

We lichten vast een tipje van de sluier op over de onderwerpen die langs komen tijdens deze bijeenkomst. Je maakt kennis met de expertisebingo over de wijk, leert hoe je nog beter contact krijgt met (aanstaande) ouders, leert over het belang van het bespreken van geldzorgen en regie op kinderwens en krijgt informatie over samenwerken met de informele zorg!

 

We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen en lessen op deze onderwerpen. Tijdens twee workshoprondes is er tijd en ruimte om dit met elkaar uit te wisselen.

 

 

Wat moet je doen?

  1. Reserveer in je agenda dinsdag 23 maart van 16.00-17:30 uur, digitale inloop om 15.45 uur.
  2. Meld je hier aan, geef je workshopkeuze door en laat je gegevens voor ons achter.
  3. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail en een week vooraf een link voor de online bijeenkomst.

Wat levert deze bijeenkomst jou op?

  • Je doet inspiratie op via mooie voorbeelden over samenwerken rond de eerste 1000 dagen.
  • Je doet ideeën op om zelf aan de slag te gaan.
  • Je vergroot je netwerk met professionals die voor een Kansrijke Start aan de slag zijn.

 

We hopen je 23 maart te zien!