Yvonne Lindemans

p&o/ambtelijk secretaris FAM

Werk

Yvonne is al jaren een rots in de branding bij Raedelijn. Zij houdt zich bezig met de personeels- en salarisadministratie en een stuk interne rapportage ten behoeve van de directie. Daarnaast is Yvonne namens Raedelijn sinds een aantal jaar de Ambtelijke secretaris voor de Stichting Fonds Achterstandswijken Midden-Nederland. 

 

Naast haar opleiding als directiesecretaresse volgde Yvonne naast haar ondernemersdiploma ook een tweejarige opleiding tot assistent-econoom en werkte zij in het verleden gedurende vijf jaar als assistent-controller. Vanwege deze achtergrond en het groeiende takenpakket zijn de secretaressetaken en de ondersteuning voor de Raad van Toezicht overgenomen door Adiela Rijpma en is Yvonne nu, naast de HRM taken, bezig om de interne rapportage verder vorm te geven.

 

Naast haar werk bij Raedelijn is Yvonne ook gedragstherapeut voor katten. Bij probleemgedrag stelt ze een therapieplan op dat werkbaar is voor de eigenaar en voorziet in de behoefte en het welzijn van de kat. "Een erg leuke afwisseling."

Foto
Yvonne Lindemans
p&o/ambtelijk secretaris FAM
Welzijn, zoveel meer dan welvaart.

DRIJFVEREN

"Ik werk graag bij Raedelijn, omdat dit mij de kans geeft om op mijn manier indirect bij te dragen aan een sterke eerste lijn, waarbij het uiteindelijk gaat om een betere zorg voor de patiënt."