Youssra al Gani

adviseur

Werk

Youssra al Gani werkt bij Raedelijn als adviseur. Met haar grote hart voor zorg en gezondheid, haar specialisatie in participatie en inclusie én haar ervaring binnen het sociaal domein is deze functie haar op het lijf geschreven. Youssra heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd en binnen de master Management Policy Analyses and Entrepreneurship heeft zij zich gespecialiseerd in health policy en participatie. 

 

In haar rol als adviseur richt zij zich vooral op persoonsgerichte zorg en levert zij een mooie bijdrage aan projecten in de geboortezorg en toekomstbestendige zorg.

 

Foto
Youssra al Gani
adviseur
Met mijn specialisatie en interesse in participatie en inclusie hoop ik dat ik nog veel meer voor bewoners en patiënten kan betekenen.

Drijfveren

"Tijdens mijn studie Gezondheidswetenschappen was ik al bezig met hoe de zorg beter of anders kon worden ingericht en wat daarvoor nodig was. Met mijn specialisatie en interesse in participatie en inclusie hoop ik dat ik nog veel meer voor bewoners en patiënten kan betekenen. Ik ben mijzelf elke dag aan het ontwikkelen als adviseur en ik leer elke dag wat bij. 

 

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met familie en vriendinnen. Daarnaast houd ik ervan om de natuur op te zoeken, geniet ik van de kleine dingetjes in het leven en van reizen."