Simone Boer

adviseur

Werk

Tijdens haar studie Gezondheidswetenschappen (MSc Health and Society) en de korte periode daarna heeft Simone zowel praktische als academische werkervaring opgedaan in verschillende zorginstellingen. Dit varieerde van (topklinische) ziekenhuizen, een zelfstandig behandelcentrum tot een non-profitorganisatie in Zuid-Afrika. Nu richt ze zich als adviseur op de thema's Kansrijke Start, Jeugdzorg, Palliatieve Zorg en Integrale monitoring van projecten. “Ik krijg energie van het verbinden van verschillende partijen en perspectieven in het werkveld van zorg en welzijn. En daar omheen. Daarnaast denk ik pragmatisch, dus ik voel me als een vis in het water bij Raedelijn." 

Foto
Simone Boer
adviseur
Verandering en samenwerking: de ingrediënten zijn vaak al aanwezig, je moet er alleen met nieuwe ogen naar leren kijken.

DRIJFVEREN

"Wat voor mij als een paal boven water staat, is dat we in de gezondheidszorg en welzijn héél goed moeten worden in veranderen. Alleen dan kunnen we soepel meebewegen op de dynamiek van de sector. Voor verandering en samenwerking zijn de ingrediënten vaak al aanwezig, het heeft alleen (andere) ordening en versterking nodig. Ik geloof dat oprechte interesse in de ander, een groot inlevingsvermogen, vertrouwen in elkaars kunnen en continu willen leren, aspecten zijn die hieraan bijdragen. Ik werk graag mee aan gezondheidszorg die toekomstgericht denkt en zo ook durft te werken: met eigenaarschap van zowel de patiënt als zorgprofessional centraal."  

Meer weten over het werk van Simone