Onze mensen

Simone Boer

projectadviseur

Werk

Tijdens haar studie en de korte periode daarna heeft Simone zowel praktische als academische ervaring opgedaan met het werken in diverse zorginstellingen, variërend van (topklinische) ziekenhuizen, een zelfstandig behandelcentrum tot een non-profitorganisatie in Zuid-Afrika. Voordat ze als adviseur in dienst kwam, werkte ze als freelancer een aantal maanden mee aan de evaluatie van het Convenant Jeugd in regio Eemland. Nu richt ze zich binnen de teams op ouderenzorg, jeugdzorg en monitoring van projecten. “Ik krijg energie van het oprecht luisteren naar en verbinden van verschillende partijen in het ‘speelveld van de zorg’. Daarnaast ben ik een pragmatisch denker, dus ik voel me als een vis in het water bij Raedelijn."

Verandering en samenwerking: de ingrediƫnten zijn vaak al aanwezig, je moet er alleen met nieuwe ogen naar leren kijken.

DRIJFVEREN

"Wat voor mij als een paal boven water staat, is dat we in de zorg héél goed moeten worden in veranderen. Alleen dan kunnen we soepel meebewegen op de dynamiek van deze sector. Voor verandering en samenwerking zijn de ingrediënten vaak al aanwezig, het heeft alleen (andere) ordening en versterking nodig. Ik geloof dat oprechte interesse in de ander, een groot inlevingsvermogen, vertrouwen in elkaars kunnen en continu willen leren, aspecten zijn die hieraan bijdragen. Ik werk graag mee aan eerstelijnszorg die toekomstgericht denkt en zo ook durft te werken, waarbij eigenaarschap van zowel zorgprofessional als de patiënt centraal staat." 


Foto
Meer weten?
Vraag het Simone