Sandra Borkent

officemanager

Werk

Gastvrijheid en dienstverlening zijn de rode draad in Sandra’s leven. Na het afronden van de Hogere Hotelschool in Maastricht ging zij vol passie aan de slag in de hotellerie. Sandra vervolgde haar weg richting het bedrijfsleven, waar zij zich bij verschillende bedrijven richtte op het onderhouden en uitbouwen van (klant)relaties. Ze is onder andere verantwoordelijk geweest voor grotere keyaccounts zoals ziekenhuizen, scholen en gemeenten. Sandra is goed in staat toezicht te houden op een grote verscheidenheid aan taken en activiteiten.  

 

In de rol van officemanager focust Sandra zich bij Raedelijn op het ontzorgen van haar collega’s. Met haar vooruitziende blik en positieve instelling helpt ze onder andere met plannen, is ze verantwoordelijk voor alle zaken omtrent HR en houdt ze zich bezig met het organiseren van evenementen in de breedste zin van het woord. 

Foto
Sandra Borkent
officemanager
"Ik vind het belangrijk dat wat je voelt in je hart dat, dat klopt met wat je denkt en wat je doet."

Drijfveren

"Mijn missie in het leven is zo goed mogelijk zorgen, helpen en verbeteren van mens en natuur. Ik hecht waarde aan jezelf zijn, oprechtheid en dankbaarheid. Mijn drijfveer is om mijn collega’s te ontzorgen zodat zij optimaal hun werk kunnen doen. Verder wil ik collega’s graag in hun kracht zetten, door de juiste werkomstandigheden te creëren. Waardoor zij de beste versie van hunzelf kunnen zijn. En ikzelf dus ook!"