Over raedelijn

Raedelijn in woord en beeld

Welke inspirerende projecten hebben we gedaan? Wat staat er allemaal nog op stapel? Voor een impressie: surf door ons online jaarverslag, bekijk het programma van Raedelijn of lees over Raedelijn in andere media. 

 

Al onze nieuwsberichten, online magazines, video's, e-books en presentaties vindt u terug op de pagina actueel. 

 

programma raedelijn


'Slechts door te bewegen, blijf je in evenwicht', een mooi gezegde. We bewegen van lokaal naar regionaal. Van tussen de lijnen naar over domeinen heen. Van ziekte en zorg naar positieve gezondheid. We bewegen naar een andere manier van werken, naar nieuwe rollen. Professionals bewegen van expert naar coach. Patiënten van volger naar regiehouder. Als antwoord hierop beweegt Raedelijn naar een nieuwe dienstverlening:

De eerste programmalijn is het ‘realiseren van populatiegerichte programma’s’. Hiermee organiseren en faciliteren we de samenwerking voor netwerken en samenwerkingsverbanden die de gezondheid van een bepaalde groep (populatie) willen verbeteren. Met programmalijn ‘veroorzaken van beweging’ begeleiden, adviseren en inspireren wij zorgverleners om de maatschappelijke beweging naar persoonsgerichte zorg en de daarbij horende gedrags- en cultuurverandering concreet vorm te geven. 


jaarverslag


Directeur Nienke Hulshof: “​Gezamenlijke regie en samenwerking tussen zorg en gezondheid. Dat is de rode draad van de projecten in 2015. In dit jaarverslag blikken we terug én vooruit op negen bijzondere projecten. Negen inspirerende voorbeelden van samenwerken aan zorg en gezondheid. We laten daarbij vooral de professional aan het woord. In totaal spraken wij veertien collega’s van u over samen werken aan zorg en gezondheid.”

 


Afbeelding


Online magazine


Raedelijn heeft een aantal online magazines gepubliceerd

 


Afbeelding


White paper


Raedelijnadviseurs Denise Seelen en Femke Seesing maakten een overzichtelijk White paper oncologie. 


Afbeelding


E-book


Lees het laatste e-book van Raedelijn over samenwerking tussen eerste en tweede lijn.


AfbeeldingOnze adviseurs

Wij hebben de regio
Midden-Nederland in beeld.
Bekijk feiten & cijfers

Infographic
Infographic
Infographic
Infographic
Aan de slag in de regio? Neem contact met ons op.
Naar adviseurs Naar contact