Actueel
Foto
28-08-2018 | Nieuws

Nienke Hulshof start nieuwe uitdaging

Raedelijn zoekt nieuwe directeur. Nienke Hulshof neemt 1 november afscheid van raedelijn. Hulshof gaat aan de slag als manager Transmurale Zorg in het Diakonessenhuis in Utrecht. Hulshof: ”Ik heb zin in een nieuwe uitdaging in lijn met mijn werk bij raedelijn: zorgen voor samenhangende zorg. Dit keer vanuit een ander perspectief.” 

 

Nienke Hulshof blikt terug op een mooie carrière bij raedelijn: “In de afgelopen jaren heb ik de kans gekregen me te ontwikkelen en uit te groeien tot de functie van directeur. Oorspronkelijk lag het accent in het werk van raedelijn op lokale advisering en begeleiding van zorgprofessionals in de eerste lijn. Tegenwoordig gaat het over zorg én gezondheid. Over vraagstukken zoals ouderenzorg en GGZ die niet door één partij kunnen worden opgelost. Naast de eerste lijn zijn daarbij ook ziekenhuis, gemeente en welzijn betrokken.

 

We hebben daarin een enorme slag gemaakt. We hebben professionals, organisaties maar ook inwoners begeleid om zich in te zetten voor een gezonde wijk of regio. Samenwerking is het sleutelwoord. En over grenzen van de eigen organisatie en het domein heen kijken. Raedelijn is daar enorm goed in. Precies de reden waarom ik er met heel veel plezier heb gewerkt. Ik heb er dan ook het volle vertrouwen in dat raedelijn deze koers kan voortzetten.”

 

De Raad van Toezicht betreurt het afscheid van Nienke en bedankt haar voor haar inzet. Voorzitter Bert Kuipers: “Nienke heeft zich met veel enthousiasme ingezet voor persoonsgerichte zorg in Midden-Nederland. Ze is een verbinder. Van de interne organisatie met de externe omgeving en van vraagstukken die een gezamenlijke aanpak vergen. Dit heeft tot een duidelijke voortrekkersrol van raedelijn in het veld geleid. Ik wens haar namens de Raad van Toezicht veel succes toe bij haar nieuwe functie..”

 

Nienke Hulshof was ruim 10 jaar in dienst bij raedelijn. De afgelopen 5 jaar als directeur/bestuurder, daarvoor als adjunct-directeur.