Marieke de Jong

senior adviseur

Werk

Marieke startte haar werkende leven als sociaal pedagogisch hulpverlener in woongroepen voor jongeren met een meervoudige beperking en in de GGZ. Na een master bedrijfskunde met als specialisatie verandermanagement is ze gaan werken als adviseur.

 

Bij Raedelijn werkt Marieke gedreven aan kwaliteitsverbeteringen in de brede zin van het woord. Voor Marieke is het belangrijk dat haar werk daadwerkelijk waarde heeft voor de betrokken patiënt en professional. Ze weet vanuit haar oorsprong als hulpverlener hoe het is om in de zorg te werken en kan dit combineren met haar bedrijfskundige kennis. Zo komt ze samen met de klant tot creatieve oplossingen en verbeteringen.

 

Foto
Marieke de Jong
senior adviseur
"In de interactie tussen mensen, ontstaat het daadwerkelijke, merkbare verschil in de praktijk"

Drijfveren

“Ik leef op als ik bij de professional passie proef om het verschil te maken voor de patiënt. Bouwen, ontdekken en plezier maken, beweging veroorzaken en met elkaar de vruchten plukken. Daar houd ik van! Betrokkenheid vind ik heel belangrijk. Het betekent mijn inziens automatisch dat de mensen die het betreft een rol hebben in het traject. Het gaat om de interactie tussen mensen die hiermee samen het verschil kunnen maken. In deze dynamiek creëer je het verschil en niet op papier.”