Onze mensen

Maartje Hogenboom

adviseur

werk

Na een studie Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit en een extra Master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit, heeft Maartje eerst een aantal jaren bij een zorgverzekeraar gewerkt. Daar heeft zij als zorginkoper met eerstelijnsorganisaties samengewerkt om de samenwerking tussen zorgverleners in de stad Utrecht te verbeteren. Haar uitgangspunt hierbij was altijd dat financiering volgend is op wat nodig is om mensen de beste zorg te kunnen verlenen tegen aanvaardbare kosten. 

Ik verrijk me graag met nieuwe perspectieven. Daar word je naast een beter mens ook een betere professional van!

Daarnaast heeft Maartje als teammanager leidinggegeven aan twee teams die zich richtten op zorgbemiddeling en zorgadvies. Ook heeft zij in deze rol vormgegeven aan een reorganisatie en mensen begeleid van werk naar werk.

Omdat haar hart ligt bij de zorg heeft Maartje daarna een overstap gemaakt naar Saltro, diagnostiek in de zorg. Bij Saltro heeft zij zich naast het aangaan van samenwerking met huisartsen, verloskundigen en zorggroepen in de regio toegelegd op het adviseren van de directie over hoe de diagnostiek in de regio aan te bieden. 

 

drijfveren

Maartje heeft een brede interesse en bij haar kun je dus terecht voor diverse vraagstukken. Maartje: "Als ik mij ergens in vastbijt, laat ik niet snel los. Ik voel me verantwoordelijk voor een goed en concreet eindresultaat. Ik werk graag samen met verschillende mensen, het liefst aan opdrachten waar meerdere partijen of disciplines bij betrokken zijn, omdat dit én leuker is én je daarmee meer bereikt."


Foto
Meer weten?
Vraag het Maartje