Linda van de Poll

senior adviseur

Werk

Linda werkt sinds haar studie Beleid, Communicatie en Organisatie in de gezondheidszorg.  Als adviseur en programmacoördinator was zij eerder werkzaam bij een thuiszorgorganisatie en twee regionale werkgeversverenigingen. Samenwerking in en tussen organisaties is in haar werk de rode draad. "Ik zet me graag ik om mensen en organisaties met elkaar te verbinden en om met hen te werken aan het continu verbeteren en het optimaliseren van betaalbare zorg dichtbij."

Foto
Linda van de Poll
senior adviseur
Ik zet me graag in om mensen en organisaties met elkaar te verbinden en om met hen te werken aan het continu verbeteren en het optimaliseren van betaalbare zorg dichtbij.

 Drijfveren

"Door mijn ervaring in samenwerkingsopdrachten ben ik bedreven in het creëren van draagvlak. Dit doe ik graag samen met (vertegenwoordigers van) de cliënt- en mantelzorger, gemeenten en zorgverzekeraars. Ik ben resultaatgericht, maar me altijd bewust van de belangen die spelen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door grote betrokkenheid, zelfstandigheid, scherpe analyses, snel tot de kern kunnen komen en een goede werkrelatie met de mensen om me heen. In de afgelopen jaren had ik een zeer diverse projectenportefeuille. Deze ervaring wil ik graag inzetten bij Raedelijn. Daarnaast wil ik mezelf graag blijven verdiepen in nieuwe thema’s. "