20-06-2022 | Nieuws

Meer verbinding dankzij gloednieuwe site Zuidoost Utrecht Verbonden

De nieuwe website van Zuidoost Utrecht Verbonden is live! www.zuidoostutrechtverbonden.nl is het gezamenlijke platform van het netwerk en moet voor meer verbinding tussen initiatieven en samenwerkingen zorgen. 

 

Door kennis en ervaringen te delen op de website, krijgen de deelnemers van Zuidoost Utrecht Verbonden meer inzicht in elkaars werk, leren ze van elkaar en weten ze elkaar beter te vinden. Zo ontstaat er meer verbinding. Daarnaast vinden de bezoekers van de nieuwe website daar onder andere algemene informatie over Zuidoost Utrecht Verbonden, zoals de deelnemers van het netwerk, het vergaderschema en contactgegevens.

 

Op www.zuidoostutrechtverbonden.nl staat ook alles over de drie inhoudelijke thema's waar Zuidoost Utrecht Verbonden zich op focust: samenwerking in de wijk, overdracht en ontslag en zorg voor mensen met GGZ-problematiek. Ook lezen bezoekers er alles over de samenwerkingsverbanden die rondom het netwerk mooie stappen maken in de regio. 

 

Benieuwd geworden naar de website? Neem dan vooral een kijkje op www.zuidoostutrechtverbonden.nl

 

Raedelijn is al lange tijd betrokken bij het netwerk. Want al sinds de start van de samenwerking in 2018 nemen Philippe Sprenger en sinds dit jaar ook Karlijn van Kats belangrijke rollen op zich. Als voorzitter en coördinator van het netwerk leveren zij een flinke inhoudelijke én organisatorische bijdrage aan deze succesvolle samenwerking in Zuidoost Utrecht.

 

Vragen over de website of het netwerk Zuidoost Utrecht Verbonden? Philippe en Karlijn vertellen er graag meer over. 

Meer weten? Neem contact op met onze collega's