13-12-2018 | Raad van Toezicht

Bert Kuipers neemt afscheid van de Raad van Toezicht

Foto Foto

Nadat hij ruim 7 jaar trouwe dienst aan de Raad van Toezicht van raedelijn heeft bewezen, is Bert Kuiper per 12 december officieel afgetreden. Marieke Jellema neemt de voorzittershamer van hem over. “Bert heeft altijd een invalshoek gekozen die out of de box is. Het maakt nieuwsgierig en dat is een waardevolle kwaliteit voor een Raad van Toezicht.”

 

Marieke Jellema kijkt terug op een prettige samenwerking en weet waarom de Raad van Toezicht zoveel gehad heeft aan Bert Kuipers. “Bert heeft ontzettend veel gedaan voor raedelijn en heeft een enorme staat van dienst. Maar ik ben in de afgelopen tijd dat we samen hebben gewerkt ook enorm onder de indruk geraakt van wie hij als mens is. Ik heb hem leren kennen als iemand die weet waar het op aan komt en weet wat van waarde is. Dan groeit er niet alleen waardering om wat je doet maar ook om wie je bent” vertelt Marieke Jellema die vanaf 12 december officieel de voorzittershamer heeft overgenomen.

 

"Bert heeft altijd een invalshoek gekozen die out of the box is"

Bert Kuipers zelf vindt de cirkel rond en neemt met een gerust hart afscheid: “Ik heb veel vertrouwen in de komende tijd: met een nieuwe directeur en nieuwe leden voor de Raad van Toezicht. Maar ook in de organisatie. Ik heb ruim zeven jaar mijn steentje kunnen bijdragen. Zeven is het getal van de volheid, nu is het rond en zo voelt het ook. Ik ben met trots lid geweest van de Raad van Toezicht van raedelijn, want ik zie het echt als een prestigieuze organisatie die heel mooi werk verricht.”

 

Vanaf 1 december zijn Joos Vaessens en Heine van Wieren officieel toegetreden tot de Raad van Toezicht. Met Marieke Jellema als voorzitter en Elselien Verheul is het plaatje compleet.

                                                                                                                                                                                

Benieuwd naar de nieuwe voorzitter, Marieke Jellema? Lees hier het interview met haar  >