22-03-2022 | Nieuws

Trijn zoekt een directeur

Vanaf 2020 vervult Raedelijn een aantal rollen in de regionale organisatie Trijn. Zo hebben we onder andere bijgedragen aan de oprichting en inrichting van de nieuwe vereniging en werkorganisatie. Inmiddels is Trijn officieel een regionale samenwerkingsorganisatie (RSO) en zijn we samen met andere betrokkenen bij Trijn hard bezig om de werkorganisatie verder op te bouwen. Daarvoor zoekt Trijn nu een directeur die digitale communicatie en gegevensuitwisseling in de regio Utrecht kan aanjagen en naar een hoger plan tilt.

Ben jij de ervaren netwerkmanager en regisseur met strategische ICT-kennis die Trijn opbouwt tot een slagvaardige en zichtbare regionale samenwerkingsorganisatie?


Sollicitaties kunnen per e-mail naar Jolien Hellendoorn, manager P&O Diakonessenhuis: jhellendoorn@diakhuis.nl. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats in de week van 18 april a.s. De tweede gespreksronde vindt plaats in de week van 25 april a.s. In mei volgt de benoeming van de directeur.


Voor vragen over deze vacature kan contact worden opgenomen met Lex de Grunt, voorzitter Trijn, per e-mail l.de.grunt@altrecht.nl of telefonisch via 06 533 426 09. 

Lees hieronder de volledige profielschets.