20-01-2023 | vacature

Vacature: senior adviseur (32 - 36 u)

Wil jij als senior adviseur een maatschappelijke bijdrage leveren door op tactisch en strategisch niveau te werken aan bereikbare, betaalbare en betere zorg? Ben jij een technologisch gedreven adviseur, die bruggen weet te slaan binnen de regio tussen onder meer zorgaanbieders, gemeenten en leveranciers? Omschrijven anderen jou als conceptueel sterk, een stevige netwerker en ervaren op het gebied van digitale strategie-, transformatie- en innovatievraagstukken in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Want wij zoeken een senior adviseur die zich focust op programma’s en opdrachten die bijdragen aan (regionale) visievorming en strategie rondom het thema digitale zorg.

 

Over de functie

Als Senior Adviseur bij Raedelijn werk je als adviseur, programmamanager of projectleider op het snijvlak van bestuur, organisatie en techniek aan opdrachten op het gebied van digitale transformatie van de zorg. Je werkt in verschillende rollen. Je adviseert, begeleidt en je doet mee in de projecten. Hierin staat de samenwerking tussen verschillende domeinen in zorg en gezondheid centraal. Het accent van deze rol ligt op digitalisering in en om de eerste lijn. Je adviseert onder meer over de inzet van digitale zorg, zorg-ICT-ontwikkelingen en de implementatie van digitale communicatie-platformen voor inwoners.

 

Jouw hart gaat sneller kloppen van het slimmer organiseren van zorg, de inzet van technologische ontwikkelingen en technologie en samenwerking met elkaar verbinden, zodat zorgprofessionals voor het grootste deel van hun beschikbare tijd hun aandacht kunnen besteden aan het contact met de patiënt. Je bent een gesprekspartner op directie- en bestuursniveau, een echte netwerker en geïnteresseerd in de verschillende belangen die op tafel liggen en weet hiernaar te handelen.

 

Ook werk je gezamenlijk aan verschillende projecten, die vaak onderdeel zijn van een bredere opdracht of een netwerk in zorg en gezondheid in de regio. Je stuurt, organiseert en houdt het overzicht. Je zet je tanden in complexe vraagstukken, want de zorg in Nederland wordt anders ingericht: meer preventie, meer digitale zorg, meer zelfredzaamheid en minder duurdere zorg. Met jouw frisse en innovatieve blik ben jij, samen met je collega’s, een echte aanjager, signaleer je kansen in het veld en til jij projecten naar een hoger niveau.

 

Over Raedelijn

Raedelijn is een adviesbureau gericht op samenwerking in zorg en gezondheid, met als werkgebied Midden-Nederland. Elke dag werken we met ongeveer 25 medewerkers aan onze missie: samen werken aan de gezondste regio van Nederland. Raedelijn is een ROS (Regionale Ondersteuningsstructuur) en maakt onderdeel uit van het ROS-netwerk. Een landelijk dekkend netwerk van 15 ROS’en. Elke ROS heeft zijn eigen regio.

 

Raedelijners zijn betrokken, gedreven en hebben allemaal een passie voor zorg en gezondheid. Als je bij Raedelijn komt werken, kom je dus terecht in een team van inspirerende en gemotiveerde collega’s! Wil je je toekomstige collega's vast leren kennen? Kijk dan eens op www.raedelijn.nl/adviseurs.

 

We zoeken een Senior Adviseur die zich focust op programma’s en opdrachten die bijdragen aan (regionale) visievorming en strategie rondom de thema’s digitale zorg. Want Raedelijn wil de komende jaren meer het accent op leggen met focusgebied ‘Digitalisering’. De uitdaging hierin is om technologie, zorg en samenwerken met elkaar te verbinden.

 

Wat wij vragen

Als Senior Adviseur beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt academisch denk- en werkniveau en een afgeronde master, bij voorkeur zorggerelateerd;
  • je bent in staat om advies te geven op directie- en bestuursniveau;
  • je kent de vraagstukken op het gebied van digitale strategie, digitale transformatie en e-health,;
  • je bent maatschappelijk betrokken en hebt een hart voor zorg en gezondheid;
  • je hebt een analytische blik en een resultaatgerichte houding;
  • je hebt relevante werkervaring als adviseur op het snijvlak van Zorg & ICT.

 

Wat wij bieden

De functie van Senior Adviseur is een functie voor 32 – 36 uur. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris bij een fulltime dienstverband (36 uur) ingeschaald met een maximum van circa € 85.000,-- (inclusief vakantiegeld en eindejaarstoeslag). Raedelijn biedt een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd.

 

Naast een pakket van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je een afwisselende baan in een innoverende organisatie. Raedelijn biedt de vrijheid om je functie naar eigen inzicht in te vullen. Er zijn binnen de organisatie ruime mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling in een inspirerende en lerende organisatie.

 

Meer informatie

Bij de werving en selectie laat Raedelijn zich bijstaan door Bureau Luider. Een referentie- en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken.

 

Meer informatie en solliciteren kan via de website van Bureau Luider. Je kunt jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, uiterlijk tot 16 februari 2023 toesturen.

Meer informatie en solliciteren
Ga naar de website van Bureau Luider