26-01-2023 | vacature

Vacature officemanager (32 - 36u)

Ben jij een officemanager met een schat aan ervaring? Schakel je snel tussen verschillende werkzaamheden, weet jij een team te ontzorgen en houd je daarbij het overzicht? Ben je zelfstandig, sociaal en sta je stevig in je schoenen? Ben je iemand die faciliteert en organiseert en voel je goed aan wat er nodig is?

 

Dan zoeken wij jou! Want wij zoeken een officemanager (32 - 36u).

 

Over de functie

Wij zoeken een optimistische en mensgerichte officemanager met een passie voor gezondheid en zorg. Je zult verschillende rollen vervullen, van: secretaresse, facilitair coördinator, receptionist en hr-medewerker.

 

Werkzaamheden:

 • Officemanagement, zoals: beantwoorden van de telefoon, ontvangen van gasten, ICT-vragen, catering, afhandelen van de post;
 • Het ondersteunen van adviseurs met administratieve werkzaamheden en het inplannen van complexe afspraken, vergaderingen en overleggen (en het incidenteel notuleren hiervan);
 • Het organiseren van events, bijeenkomsten en inspiratiesessies;
 • Het toezicht houden op het AVG-beleid het coördineren van de onboarding van nieuwe medewerkers
 • Operationele hr-werkzaamheden, zoals; ziekmeldingen, contractbeheer, administratieve ondersteuning bij POP- en beoordelingscyclus, ouderschapsverlof, naleving arbo-wetgeving, aanspreekpunt voor hr-vragen uit de organisatie

 

Over Raedelijn

Raedelijn is een adviesbureau gericht op samenwerking in zorg en gezondheid en ons werkgebied is Midden-Nederland. Elke dag werken ongeveer 25 medewerkers aan hun missie: samen werken aan de gezondste regio van Nederland. Raedelijn is een ROS (Regionale Ondersteuningsstructuur) en maakt onderdeel uit van het ROS-netwerk. Een landelijk dekkend netwerk van 15 ROS’en. Elke ROS heeft zijn eigen regio.

 

Raedelijners zijn betrokken, gedreven en hebben allemaal een passie voor zorg en gezondheid. Als je bij Raedelijn komt werken, kom je dus terecht in een team van inspirerende en gemotiveerde collega’s! Wil je je toekomstige collega's vast leren kennen? Kijk dan eens op www.raedelijn.nl/adviseurs.

 

Wat vragen we van jou?

Als officemanager beschik je in elk geval over de volgende kennis en vaardigheden:

 • Mbo of hbo opleiding officemanagement;
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring als officemanager, bij voorkeur in een kleinere setting;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Uitstekende beheersing van MS Office en kennis van AFAS is een pré;
 • Aantoonbare ervaring met hr-werkzaamheden
 • Ervaring met AVG, of nieuwsgierig om dit te leren

 

Je kunt het overzicht houden op een grote verscheidenheid aan taken en activiteiten, weet pieken en dalen in drukte slim te organiseren en ontzorgen is jouw primaire gedachte. Je hebt een vooruitziende blik, kunt prioriteren en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Je ziet wat er moet gebeuren en je handelt daar ook naar. En je bent vrolijk en sociaal, communicatief sterk, ondernemend en besluitvaardig.

 

Wat bieden we jou?

De functie van officemanager is een functie voor 32 – 36 uur. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring (maximaal € 3.700,- bij een 36-urige werkweek). Raedelijn biedt een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd.

 

Naast een pakket van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 6% eindejaarsuitkering en dagelijks gezamenlijke gezonde lunch) krijg je een afwisselende baan in een innoverende organisatie. Raedelijn biedt de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Er zijn binnen de organisatie ruime mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling in een inspirerende en lerende organisatie.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de vacature en solliciteren kan via: