21-08-2023 | vacature

Vacature communicatiemedewerker (32 - 36u)

Zin in een brede, zelfstandige en afwisselende communicatiefunctie waarin je een bijdrage levert aan een gezondere regio? Ben je pro-actief, initiatiefrijk en schrijf en redigeer je heel graag? Wil je samenwerken met je communicatiecollega als vakgenoot en met je inhoudelijke vakcollega’s met passie voor de zorg en gezondheid? 

 

Dan zoeken wij jou, want Raedelijn zoekt een allround communicatiemedewerker.

 

Over de functie:

Je bent samen met de communicatieadviseur verantwoordelijk voor de communicatie in en over de diverse projecten van Raedelijn. En voor de corporate en interne communicatie. Samen overleg je, spar je over jullie aanpak, ideeën en jullie werkverdeling. Ook werk je samen met de inhoudelijke adviseurs bij Raedelijn, die de communicatie-afdeling goed weten te vinden met vragen over doelgroepen, inhoud, vorm, boodschap en timing. 

 

Jouw rol is zelfstandig en allround. Dat betekent dat je steeds met uiteenlopende communicatiewerkzaamheden en projecten bezig bent voor verschillende middelen. Ook de doelgroepen zijn divers, extern vaak gericht op zorgprofessionals en managers/bestuurders van organisaties in zorg en gezondheid.

 

Je takenpakket is breed en afwisselend:

 • Het schrijven en redigeren van teksten, voor online en offline toepassingen en diverse doelgroepen (hier ben je ongeveer de helft van je tijd aan kwijt)
 • Het beheren van diverse websites, social media kanalen van verschillende netwerken
 • Het maken, versturen en ontwikkelen van nieuwsbrieven
 • Het vormgeven en opmaken of verfraaien en verbeteren van documenten en presentaties
 • Het voeren van projectmanagement bij creatieve projecten
 • Het meedenken over strategieën, plannen en uitwerkingen daarvan en de doorontwikkeling van bestaande middelen en kanalen

 

Een mooi en concreet voorbeeld van hoe de rol van Raedelijn kan zijn is www.gezondveluwe.nl waarvoor Raedelijn het totale programmamanagement inclusief data, monitoring en de communicatie verzorgt.

 

Over Raedelijn

Raedelijn is een adviesbureau in Utrecht gericht op samenwerking in zorg en gezondheid, met als werkgebied Midden-Nederland. Elke dag werken we met ongeveer 25 collega's aan onze missie: samen werken aan de gezondste regio van Nederland. Raedelijn is een ROS (Regionale Ondersteuningsstructuur) en maakt onderdeel uit van het ROS-netwerk. Een landelijk dekkend netwerk van 15 ROS’en. Elke ROS heeft zijn eigen regio. 

 

Raedelijners zijn betrokken en gedreven en hebben allemaal een passie voor zorg en gezondheid. Als je bij Raedelijn komt werken, kom je dus terecht in een team van inspirerende en gemotiveerde collega’s! Wil je alvast een beeld vormen van je toekomstige collega's? Kijk dan eens op www.raedelijn.nl/adviseurs

 

Wat wij vragen

Succesfactoren voor deze functie zijn: creatief, pro-actief en initiatiefrijk zijn, het leuk vinden om samen te werken met collega’s en externe partijen en steeds de mogelijkheden willen benutten om van toegevoegde waarde te zijn voor de zorgsector en impact te laten zien.

 

Deze rol vraagt om iemand met:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • kennis van communicatie;
 • een paar jaar werkervaring in een vergelijkbare, brede communicatiefunctie;
 • ervaring met diverse CMS-systemen en e-mailmarketingsystemen als Spotler;
 • mondelinge en schriftelijke vaardigheid: je kunt goed schrijven en redigeren, kunt rekening houden met de doelgroep en bent adviesvaardig, intern en extern;
 • verbindingskracht, positieve energie, enthousiasme voor communicatie en een ondernemende houding;
 • een open, positieve en gelijkwaardige houding, iemand die zich prettig voelt in een lerende organisatiecultuur

Wat wij bieden

Deze functie bij Raedelijn is een functie voor (minimaal) 32 tot 36 uur. Afhankelijk van je kennis en ervaring ontvang je een bruto maandsalaris van minimaal € 2.900,- en maximaal € 4.600,- (op basis van 36uur per week). Raedelijn biedt een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd.

 

Ook heeft Raedelijn een pakket van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering, opleidingsbudget en reiskostenvergoeding. Ook krijg je een afwisselende baan in een innoverende organisatie en biedt Raedelijn de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Er zijn binnen de organisatie ruime mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkelingen in een inspirerende en lerende organisatie.

Meer informatie

Bij de werving en selectie laat Raedelijn zich bijstaan door Bureau Luider. Solliciteren kan via hun website. Uiteraard kun je ook eerst vrijblijvend de aansluiting verkennen met Hanneke van Stigt Thans van Bureau Luider. 

Meer informatie en solliciteren
Ga naar de website van Bureau Luider