15-08-2022 | vacature

Vacature communicatiemedewerker (28 - 36u)

Ben jij een creatieve communicatieprofessional? Bedenk en maak jij communicatiemiddelen van hoge kwaliteit? Wil je elke dag leren en ontwikkelen? En wil jij werken aan betere gezondheid en zorg? Dan ben jij wat wij zoeken! Want wij zoeken een ijzersterke communicatiemedewerker.

 

Raedelijn is een adviesbureau in Utrecht met ongeveer 25 medewerkers. Onze missie: samen werken aan de gezondste regio van Nederland. Want om de vraagstukken in de zorg van vandaag én morgen te beantwoorden is samenwerking nodig. Met gemeenten, ziekenhuizen, huisartsen, ouderenzorgorganisaties en vele anderen. Dat doen wij met onze klanten én binnen onze organisatie. We zijn betrokken en gedreven, en hebben allemaal een passie voor zorg en gezondheid.

Wat ga je doen?

Je werkt in een duo met onze communicatieadviseur en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de interne en corporate communicatie en voor de communicatie in en over de verschillende projecten van Raedelijn. Voor sommige opdrachten werken jullie heel nauw samen en je hebt daarnaast ook je eigen projecten en werkzaamheden.

 

De werkzaamheden van de communicatiemedewerker zijn bijvoorbeeld:

 • Het schrijven en redigeren van teksten, zowel voor online als voor offline
 • Het beheren van websites en social media kanalen van verschillende netwerken
 • Het maken, versturen en ontwikkelen van nieuwsbrieven
 • Het vormgeven en opmaken van documenten en presentaties
 • Het voeren van projectmanagement bij creatieve projecten
 • Het meedenken over stategieën, plannen en uitwerkingen daarvan en de doorontwikkeling van bestaande middelen en kanalen

Wat vragen we van jou?

Om de functie van communicatiemedewerker bij Raedelijn goed te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat je een communicatie-achtergrond hebt, je creatief bent en foutloos Nederlands kunt schrijven. Je hebt hbo werk- en denkniveau en al enige werkervaring, minimaal drie jaar in een soortgelijke functie. Je hebt een hart voor zorg en gezondheid en wil graag met ons samen werken aan de gezondste regio van Nederland.

 

Verder herken je je in de volgende eigenschappen:

 • Je bent creatief, nauwkeurig, zelfstandig en proactief
 • Je werkt graag samen én je vindt het fijn om aan je eigen klussen te werken
 • Je hebt een positieve en resultaatgerichte werkhouding
 • Je hebt ervaring met communicatietools, zoals CMS- of e-mailmarketingsystemen (of je leert dat gemakkelijk)
 • Je bent van nature nieuwsgierig, je staat open voor nieuwe ideeën en je hebt een vernieuwende blik op het communicatievak en de communicatiemiddelen
 • Je signaleert kansen binnen en buiten de organisatie

Wat bieden we je?

De functie van communicatiemedewerker bij Raedelijn is een afwisselende en uitdagende baan van 28 tot 36 uur per week. Met volop leer- en ontwikkelmogelijkheden. Het salaris is marktconform en je krijgt een laptop en telefoon. De werktijden zijn flexibel in te delen, jouw nieuwe werkplek vind je op een goed bereikbare locatie (zowel met auto als openbaar vervoer) in Utrecht en je kunt ook een deel van jouw uren vanuit huis werken.

Geïnteresseerd?

Wil je nog meer weten over de functie? Neem dan contact op met onze communicatieadviseur, Kirsten de Leest, via kdleest@raedelijn.nl of 06 52 163 198.

 

Solliciteren kan door jouw cv en motivatie vóór 19 september te mailen naar info@raedelijn.nl. Laat in jouw brief zien dat je goed kunt schrijven, of voeg een portfolio toe waarin je jouw ervaring met bijvoorbeeld social media, opmaakklussen en creativiteit aantoont.

Meer weten? Neem contact op