28-05-2024 | vacature

Kom jij bij Raedelijn werken?

Wil jij een baan die impact maakt? Op de inwoners van Midden-Nederland en op de zorg en gezondheid in de regio? Heb je ambitie en lef en wil je jezelf op hoog tempo doorontwikkelen? Ben jij de adviseur die daadwerkelijk het verschil gaat maken? Dan ben jij perfect voor Raedelijn! En wij zoeken regelmatig nieuwe adviseurs (medior én senior).

 

Wat doet een adviseur bij Raedelijn?

Je werkt als adviseur bij Raedelijn in verschillende rollen. Je adviseert, begeleidt en je doet mee in de projecten. Hierin staat de samenwerking tussen verschillende domeinen in zorg en gezondheid centraal. En de eerstelijnszorg is vaak ons vertrekpunt. Je stimuleert de samenwerking om te komen tot gemeenschappelijke ambities, doelen en impact in de zorg. Je bent geïnteresseerd in de verschillende belangen die op tafel liggen en je weet hiernaar te handelen.

 

Ook werk je gezamenlijk aan verschillende projecten, die vaak onderdeel zijn van een bredere opdracht of een netwerk in zorg en gezondheid in de regio. Je stuurt, organiseert en houdt het overzicht. Je zet je tanden in complexe vraagstukken, want de zorg in Nederland wordt anders ingericht: meer preventie, meer digitale zorg, meer zelfredzaamheid en minder duurdere zorg. En met jouw frisse en innovatieve blik til jij deze projecten naar een hoger niveau.

 

Over Raedelijn

Raedelijn is een adviesbureau gericht op samenwerking in zorg en gezondheid en ons werkgebied is Midden-Nederland. Elke dag werken wij met ongeveer 25 medewerkers aan onze missie: samen werken aan de gezondste regio van Nederland. Raedelijn is een ROS (Regionale Ondersteuningsstructuur) en maakt onderdeel uit van het ROS-netwerk. Een landelijk dekkend netwerk van 15 ROS’en. Elke ROS heeft zijn eigen regio.

 

Onze Raedelijners zijn betrokken, gedreven en hebben allemaal een passie voor zorg en gezondheid. Als je bij ons komt werken, kom je dus terecht in een team van inspirerende en gemotiveerde collega’s! Wil je je toekomstige collega's vast leren kennen? Kijk dan eens op www.raedelijn.nl/adviseurs

 

Wat breng jij mee?

Er zijn volop leer- ontwikkelmogelijkheden en er is alle ruimte voor thuiswerken. Als adviseur krijg je een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een functie van 32 of 36 uur per week. Je salaris is marktconform.

 

We zoeken adviseurs op medior en senior niveau. Dus wat je meebrengt aan kennis, expertise en ervaring verschilt. Maar van een adviseur bij Raedelijn verwachten we in elk geval:

  • een relevante afgeronde Master, bij voorkeur zorg-gerelateerd
  • maatschappelijke betrokkenheid en een hart voor de zorg en gezondheid
  • een analytische blik en resultaatgerichte houding
  • nieuwsgierig naar de impact van technologie en data op zorg en gezondheid
  • enthousiasme voor complexe samenwerkingsvraagstukken

 

Reageren

Wil jij graag bij ons werken? Laat ons dat dan weten! Neem contact op met onze directeur Philippe Sprenger of stuur een mail aan info@raedelijn.nl

 

Liever eerst wat meer informatie? Onze adviseurs Babs en Mark vertellen je graag meer over hun werk bij Raedelijn.