30-05-2023 | Nieuws

Inspiratie en kennis rijker na Raedelijn Academy over GEM

Een zeer geslaagde Raedelijn Academy over GEM, dat is de afdronk van de sessie die we 11 mei organiseerden. De ruim 30 aanwezigen vertrokken na afloop met een berg aan nieuwe kennis en vol inspiratie en ideeën om in eigen regio te werken met en in een ecosysteem. 

 

Gastspreker Michael Milo trapte de Raedelijn Academy over GEM af. Hij is verbinder en landelijk drager van het GEM gedachtegoed. Aansluitend gingen de aanwezige deelnemers is twee groepen, ingedeeld op werkgebied, aan de slag. Samen spraken ze over het gedachtegoed van GEM en onderzochten ze welke kansen ze hiervoor in de regio zien, voor welke doelgroep dit passend zou zijn en welke initiatieven er al in de regio zijn.

 

Meer weten over GEM

Meer weten over GEM? En hoe we dat in GezondVeluwe aanpakken? 

Lees de blog die adviseur Marian Kesler hierover schreef >> 

 

Over Raedelijn Academy

Raedelijn organiseert vier keer per jaar een Raedelijn Academy met ieder een eigen focus: betekenisvolle netwerken, digitalisering, gezondheid van de toekomst of impact met data intelligence. Bij de Academy op 11 mei stond ‘gezondheid van de toekomst’ centraal, dat dit jaar veel inzet op het werken met en in ecosystemen. Zoals het Ecosysteem Mentale Gezondheid (GEM). 

 

Meer weten? Neem contact op met een van onze collega's