22-01-2024 | Nieuws

Help je ons de palliatieve zorg voor kinderen te verbeteren?

Goede kinderpalliatieve zorg is afhankelijk van goede samenwerking, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Wil je ons helpen de zorg voor kinderen die niet meer beter worden duurzaam te verbeteren?

 

Ben je arts, verpleegkundige of paramedicus en heb je zorg gedragen voor een kind dat in de afgelopen 3 jaar is overleden? Dan vragen we je om deze vragenlijst in te vullen. Ook als je maar eenmalig of weinig ervaring heeft, doen we een appel op je goodwill, omdat 'beperkte' ervaring veel voorkomt in de kinderpalliatieve zorg. Het invullen van de vragenlijst kost je 15 minuten van je tijd.

 

Dit landelijke onderzoek wordt uitgevoerd door het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde van het UMC Utrecht en het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMC Groningen, in samenwerking met het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg, Netwerken Integrale Kindzorg, Emma Kinderziekenhuis, Prinses Maxima Centrum, Stichting Kind en Ziekenhuis, KinderThuisZorg, Raedelijn en de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie.

 

De vragenlijst is te openen via deze link: https://bit.ly/Vragenlijstsamenwerkingkinderpalliatievezorg

 

Meer informatie

We gebruiken voor dit landelijke onderzoek een open wervingsmethode. Het kan zijn dat je deze link via verschillende kanalen ontvangt. Bij vragen kunt u contact opnemen via kompas-project@umcutrecht.nl of 06-31118856    

 

Meer weten? Neem contact op met deze adviseur