29-08-2022 | Nieuws

Eerste ervaringen: “De zorg is in beweging en vanuit Raedelijn kan ik hier een bijdrage aan leveren”

Madieke: “Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij Raedelijn is dat je als adviseur breed inzetbaar bent. Het ene moment organiseer je een bijeenkomst voor professionals in de geboortezorg en het andere moment voer je een wijkscan uit als onderlegger voor een wijkplan of bereid je een werkgroep met GGZ professionals voor. De onderwerpen en thema’s zijn divers en ook de rol die je inneemt kan per project verschillen. Soms werk je als procesbegeleider, dan weer als projectleider of coördinator.”

 

Margot: “Mijn eerste tijd bij Raedelijn heb ik kennisgemaakt met de vele zorgnetwerken die de regio rijk is. En dat zijn er best een hoop! Ik ben positief verrast over alle verschillende platformen en manieren waarop Raedelijn samen met zorg- en welzijnsprofessionals de samenwerking in de eerstelijn vorm geeft. In het begin vond ik het best wel even zoeken hoe en waar  wij als ‘Raedelijners’ de meeste impact maken, maar dit wordt stap voor stap steeds duidelijker. Voor de nieuwsgierigen, hierbij mijn inzicht: er is niet één rol, Raedelijn past zich aan gelang de behoefte van de opdrachtgever(s) en de benodigde expertise van van de collega die ermee aan de slag gaat.”

 

Sandra: “Er is mij een aantal dingen opgevallen in mijn eerste tijd bij Raedelijn. Ik vind Raedelijn een hele gastvrije organisatie. Ik begon in corona-tijd en ook al werkten veel collega’s nog thuis, er stond een (klein) welkomstcomité voor mij klaar. Dat vond ik erg fijn. Ook organiseert Raedelijn veel om medewerkers te laten groeien. Inhoudelijk en in de samenwerking met elkaar. Daarom voelt het bij Raedelijn als één groot team, of je nou adviseur bent of officemanager, zoals ik.”

 

Sophie: “Mijn eerste dagen bij Raedelijn zitten er ondertussen ruimschoots op. En deze zijn ontzettend snel gegaan! Geen enkele dag is hetzelfde en de tijd vliegt voorbij, mede door de hoeveelheid interessante ontwikkelingen waar Raedelijn bij betrokken is. En juist dát is wat me zo is opgevallen; de hoeveelheid aan ontwikkelingen die er zijn op verschillende niveaus en thema’s. Het kost in het begin best wat energie om het allemaal te duiden, moet ik zeggen. De zorg is in beweging en vanuit Raedelijn kan ik hier een bijdrage aan geven samen met al die honderden professionals die dat al aan het doen zijn. Hoe tof is dat?!”