03-09-2020 |

Webinar virtuele stadsafari: Bij wie kunnen uw patiënten met geldzorgen terecht?

Beste professional,

U bent van harte uitgenodigd voor de virtuele stadsafari. Deze stadsafari is speciaal voor huisartsen, POH's en eerstelijns zorgverleners in Utrecht en wordt georganiseerd door Buurtteams Utrecht, ArmoedeCoalitie Utrecht, U-Centraal, Al-Amal, UfA, Raedelijn en de gemeente Utrecht. 

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze virtuele stadsafari geven we u praktische tips over hoe u geldstress kunt signaleren, nemen we u mee in het Utrechtse aanbod en ontmoet u deze professionals. We werken met casussen die huisartsen en POH's tegenkomen in hun praktijk. Maria van den Muijsenbergh, bijzonder hoogleraar Gezondheidsverschillen en Persoonsgerichte Integrale EerstelijnsZorg en huisarts, deelt met ons o.a recent onderzoek naar de relatie van geldzorgen en gezondheid. Er is hierbij ruimte om vragen te stellen aan mevrouw Van den Muijsenberg en aan de professionals die veel met inwoners werken die geldzorgen hebben.

 

Waarom deze stadsafari?

We weten dat er op dit moment nóg meer inwoners zijn die door gevolgen van corona minder inkomsten hebben en daardoor met geldzorgen kampen. Deze zorgen en stress hebben veel invloed op de gezondheid. Maria van den Muijsenbergh, bijzonder hoogleraar Gezondheidsverschillen en Persoonsgerichte Integrale EerstelijnsZorg en huisarts, deelt met ons o.a recent onderzoek naar de relatie van geldzorgen en gezondheid. 

 

Praktische informatie: 

  • Dinsdag 13 oktober 2020 van 17.15 tot 18.15 uur
  • Speciaal voor Huisartsen & POH in Utrecht
  • Accreditatie aangevraagd
  • Online via GoToMeeting
  • Aanmelden via gezondrondkomen@utrecht.nl tot uiterlijk 5 oktober 12:00 uur)

 

Na aanmelding ontvangt u een link om gratis deel te nemen aan de virtuele stadsafari.

Meld je aan via